VEDLIKEHOLD

Vi har vedlikeholdsprodukter for både lakkerte og oljede tregulv. Riktig vedlikehold er viktig for at du skal kunne bevare gulvet ditt over tid. Vi har utviklet et vedlikehold for lakkerte gulv som er svært enkelt.  Du kan vaske gulvet med Velurex, deretter påføres Velurex Freshen Up med en mopp etc.  Enklere blir det blir det ikke. Freshen Up er egentlig en lakk “light” . Flere offentilige bygg har tatt i bruk dette systemet, noe som har spart dem for store summer.  Velger man et oljet gulv får man også store vedlikeholdskostnader, noe mange selgere underslår.

alfredSprayMop

Alfred spray mop

1 boks inneholder:
– 1 spraymopp
– 1 microfiberklut
– 1 liter av produktet som brukes

 

velurex-cleaner-super-star

VELUREX CLEANER STAR SUPER AZIONE BATTERICIDA

Bakteriedrepende rensemiddel/vaskemiddel for tregulv.
Vaskemiddelet er et flerbruksmiddel egnet for å vedlikeholde lakkerte tregulv, PVC, linoleum,  marmor osv.
Vaskemiddelet renser og etterlater en behagelig duft. Fjerner enkelt skomerker etc. på parkettgulv. Gulv behandlet med Velurex kan overlakkeres.

 

 

veluren-freshen-up

VELUREX FRESHEN UP

Vannbasert belegg/lakk light for godt vedlikehold av et  lakkert tregulv. Gir gulvet en beskyttende hinne.
Dens virkemiddel fornyer, beskytter og gjenoppretter et kjedelig eller ripete tregulv. Middelet gir en matt effekt. Produktet vil garantert ta vare på ditt tregulv. I et offentlig miljø vil lakken slites forskjellig.  Nå kan du vaske gulvet med Velurex og påføre Freshen Up med en mopp. Etter noen timer er gulvet oppfrisket og klart til bruk. Enklere blir det ikke.

 

 

For Oljede gulv

 

lios-soft-balm

LIOS SOFT BALM

Mildt vaskemiddel for oljet tregulv.
Brukes regelmessig, vaskemiddelet hjelper å holde et naturlig og ensartet utseende på tregulvet.
Lurer du  på hvilket som passer tregulvet hjemme hos deg eller hva vi anbefaler? Ta kontakt med oss

 

 

 

liso-soft-balm-aloe

 

LIOS SOFT BALM ALOE

Vaskemiddel for oljede tregulv.
Produktet er naturlig og inneholder ekstrakter av aloe vera som egner seg godt for rensing av oljede tregulv.
Brukes regelmessig. Produktet hjelper å holde et naturlig og ensartet utseende på tregulvet.  Ekstrakter av aloe vera legger igjen en forfriskende duft.

 

lios-kronos

LIOS KRONOS

Intensivt vaskemiddel for tregulv som er behandlet med naturlig olje. Brukes regelmessig. Fjærner også det mest møkkete partiet på ditt tregulv.

 

 

 

 

Hvorfor vedlikeholde gulvene dine og hvordan?  Et oljet tregulv krever langt mer vedlikehold enn et lakkert gulv. Enkelte produsenter underkommuniserer dette. Uansett er det viktig at man bruker riktige midler til vedlikehold. Har man lakkerte gulv bør man kun bruke midler som ikke etterlater rester som kan forhindre at gulvet kan relakkeres.  Grønnsåpe bør for eks. ikke brukes hvis du har et lakkert gulv.