GULVOLJE

Vi skiller mellom penetrerende oljer og hardvoksoljer. Hardvoksoljer kan sammenlignes med lakk da de bygger en hinne. Hardvoksoljer er veldig sensitive for mengde, får man over 70-80 g pr. m2 blir de mindre ripefaste.  Flere av disse produktene inneholder ca. 50% løsemidler, og de lukter mye. De gulner normalt langt mer enn moderne lakker. Vi har gjort noe med det. Lios Bioil 90 er et miljøvennlig alternativ. Vi har oljer med forskjellige farger. Disse kan overlakkeres. hardvoksoljer kan ikke overlakkeres.

Lios-bioil-2k

Lios Bioil 2K

To-komponent naturlig oljebasert behandling for tregulv
To-komponent naturlig oljebehandling for tregulv i bare ett enkelt strøk. Gjør tregulvet svært motstandsdyktig, har høy dekkevne og er lett å vedlikeholde. Gir tregulv en varm og myk effekt. Er VOC fri, inneholder ingen flyktige organiske forbindelser.
Les mer om gulvolje – Lios Bioil 2K her >>

 

LIOS HARD WAX BIOIL 90

 

Lios hard wax bioil 90

Hard voksolje for tregulv
Produktet for “grønne” bygg. Inneholder mer enn 90% tørrstoffer.  Et naturlig produkt som er basert på naturlige oljer og vokser.Produktet er også utviklet med tanke på å minimalisere gulningen som er så karakteristisk for disse produktene.

 

 

 

 

 

Chimiver Panseri Spa OIL WAX PLUS

Oil wax plus

Klar olje-voks for tregulv
Et produkt basert på naturlige oljer og voks. Gir gulvet et naturlig og lyst utseende.

 

 

LIOS HARD WAX BIOIL 90