Treolje med farge

Treolje med farge

Chimiver produserer treolje med farge til bruk på gulv over hele verden. Som en global aktør er vi opptatt av vårt felles ansvar i forbindelse med forurensing og miljøvern, og derfor arbeider vår forskningsavdeling kontinuerlig med å utvikle miljøvennlig treolje med farge uten at det går utover holdbarheten og resultatet generelt.

Har du et gulv som skal påføres treolje med farge, gjøres dette best ved å bruke såkalt penetrerende olje som du arbeider ned i treverket med en skuremaskin. Da dette er en krevende oppgave kan det være smart å overlate jobben til profesjonelle håndverkere med den rette kompetanse og moderne utstyr. De forskjellige fargene kan ses i et fargekart på vår internasjonale nettside, men vær oppmerksom på at fargene kan variere noe avhengig av blant annet treslag.
Ta gjerne en titt på videoen her på nettsiden som viser hvordan man påfører treolje med farge på et gulv.

I tillegg til treolje med farge har vi også andre typer både penetrerende oljer og hardvoksoljer. Sistnevnte er sensitive for mengde og dersom man påfører for mye per kvadratmeter blir de mindre ripefaste. Med Lios Bioil 2K får ditt gulv en varm og myk effekt i bare ett enkelt strøk. Dette er en naturlig to-komponent olje som gjør gulvet svært motstandsdyktig, meget god dekkevne og er veldig enkel i vedlikeholdet.

Har du spørsmål om treolje med farge eller noen av våre andre produkter, er du hjertelig velkommen til å bruke kontaktskjemaet her på nettsidene. Vi svarer hurtig på alle henvendelser. Husk at grunnlaget til all suksess og gode resultater ligger i at grunnarbeidet er gjort riktig.