Oljing av tregulv

Oljing av tregulv

Innen oljing av tregulv er det helt avgjørende at gulvslipingen er gjort med nøyaktighet, riktig utstyr og profesjonelle håndverkere. Dersom jobben ikke er gjort ordentlig vil resultatet blir deretter, og da spiller det ingen rolle hvilke fantastiske produkter du har ved hånden. Vær også oppmerksom på at det fortsatt finnes håndverkere i Norge som støver ned hele huset og bruker kjemiske produkter der lukten henger igjen i lang tid.

Innen oljing av ditt tregulv skal du velge mellom to typer oljer, hardvoksoljer og penetrerende oljer. Hardvoksolje ligner litt på lakk ettersom de også bygger en beskyttende hinne, men mange av disse produktene inneholder mye løsemidler og lukter vondt, samt at de gulner mer enn moderne lakker. Derfor har vår forskningsavdeling utviklet et produkt til oljing av tregulv. Lios Bioil 90 er en miljøvennlig og naturlig hardvoksolje som ikke gulner på samme måte som tidligere produkter.

Vi investerer store summer i forskning og har en egen forskningsavdeling som ikke bare arbeider med å utvikle bedre og mer holdbare produkter til oljing av tregulv, men som også arbeider i mot vår alles store utfordring som dreier seg om å begrense utslipp og forurense minst mulig.

All vår kompetanse er sentrert rundt å levere gode produkter til oljing av tregulv og andre gulvbehandlinger til våre profesjonelle håndverkere over hele verden. For at tregulvet skal beholde sin farge og varme over lang tid, er det avgjørende med riktig behandling.

Har du spørsmål om våre produkter, vedlikehold av gulv eller annet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt via skjemaet her på nettsiden.