Olje til parkett

Olje til parkett

Står du overfor spørsmålet om du skal bruke lakk eller olje til parkett? Her er det naturligvis forskjellige svar og det avhenger gjerne av gulvets bruksformål, trafikk, tretype og ikke minst individuell smak. De senere år har stadig flere nordmenn kommet frem til at den riktige olje til deres parkett er såkalt hardvoksolje.

En av grunnene til dette er at man i dag har olje til parkett som ikke inneholder så mange løsemidler som tidligere og som ikke gulner like hurtig som de gamle hardvoksoljene. Chimiver investerer tungt i egen forskningsavdeling for nettopp å kunne bidra til bedre og mer miljøvennlig olje til parkett, og et av mange resultater er hardvoksoljen Lios Hard Wax Bioil 90. Dette produktet inneholder mer enn 90 prosent tørrstoffer og er basert på naturlige oljer og vokser. Våre forskere har også brukt mye tid på å fjerne gulningen som var så karakteristisk ved de gamle produktene.

Bruker du olje fra Chimiver til parkett får du et produkt med penetrerende egenskaper som tar vare på treverket slik at det er beskyttet mot riper og alminnelig slitasje. Dette uten at tregulvet mister sin varme og naturlige farge.

Lios Bioil 2K er en to-komponent naturlig olje som beskytter din parkett med et enkelt strøk. Denne behandlingen gjør gulvet meget motstandsdyktig og inneholder ingen VOC eller flyktige organiske forbindelser.

Ønsker du å høre mer om våre produkter er det bare å ta i bruk kontaktskjemaet her på våre nettsider. Vi tar alle henvendelser seriøst og svarer så hurtig som mulig.