Hardvoksolje

Hardvoksolje

Når man skal behandle sitt gulv står valget ofte mellom hardvoksolje og penetrerende oljer. En hardvoksolje kan sammenlignes med lakk ettersom de etter påføring utvikler en hinne mens penetrerende olje, naturlig nok, trekker inn i materialet.

Lenge har det vært vanskelig å finne hardvoksolje til gulv som ikke inneholder helsefarlige mengder løsemidler og som ikke gulner etter forholdsvis kort tid, men det bestemte Chimiver seg for å gjøre noe med. Gjennom tunge investeringer i egen forskningsavdeling har vi klart å utvikle produkter for fremtiden, både for våre kunder og for miljøet.

Lios Hard Wax Bioil 90 er hardvoksolje beregnet for tregulv og fungerer spesielt bra for “grønne” bygg. Produktet er helt naturlig basert på oljer og vokser med høyt smeltepunkt, og inneholder mer enn 90 prosent tørrstoffer. Våre forskere har også fokusert på å minimalisere gulningen, som er så vanlig når vi snakker om hardvoksolje. Denne oljen foreslås gjerne når man ønsker å behandle tregulv i kommersielle lokaler, også fordi den er enkel å vedlikeholde.

Vi er stolte og glade for at flere høyt ansette og profesjonelle virksomheter som blant annet Parkettmannen og Gulvtech bruker Chimiver produkter for å oppnå de aller beste resultatene. Det er også viktig å huske vedlikehold av tregulv, dersom man ønsker at de skal holde seg i mange år framover. Vi har en rekke produkter innen vedlikehold som er effektive, miljøvennlige og aller viktigst riktige for ditt gulv.

Har du spørsmål om hardvoksolje eller noen av våre andre produkter som ikke besvares på denne siden, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss ved å bruke skjemaet her på nettsiden.