Gulvolje i mange forskjellige farger

Når vi skal velge en riktig gulvolje skiller vi mellom oljer som er penetrerende og hardvoksoljer. Sistnevnte kan sammenlignes med vanlig gulvlakk, da de bygger en hinne, men man skal huske at hardvoksoljer er veldig sensitive for mengde og dersom man får over 70 til 80 gram per kvadratmeter, blir de mindre ripefaste.

Disse typer av gulvolje inneholder gjerne ca. 50 prosent løsemidler, de stinker ganske ille og de gulner vanligvis mye mer enn de moderne lakkene som finnes på markedet i dag. Dette bestemte vi oss for å gjøre noe med. Med Lios Bioil 90 kan vi tilby en miljøvennlig olje som holder over tid. En slik to-komponent naturlig oljebehandling i bare et enkelt strøk gir tregulvet motstandsdyktighet, høy dekkevne og gjør det enkelt å vedlikeholde. Oljen er VOC-fri og inneholder ingen flyktige organiske forbindelser, samtidig med at den gir gulvet en varm og myk effekt.

Vi har også gulvolje i forskjellige farger som, i motsetning til hardvoksoljer, kan overlakkeres.

Ønsker du hardvoksolje til gulvet anbefaler vi Lios hard wax bioil 90. Dette produktet er laget for “grønne” bygg og inneholder mer enn 90 prosent tørrstoffer. Hardvoksoljen er også utviklet på vårt eget laboratorium for å minimere den vanlige gulningen som er så karakteristisk for disse produktene.

Med Chimivers Oil Wax Plus kan vi bidra til å gi gulvet et naturlig og lyst utseende med en miljøvennlig gulvolje basert på naturlige oljer og voks.

Har du spørsmål om gulvolje eller noen av våre andre produkter eller ønsker du å vite mer enn det som står her på våre nettsider, er det bare å ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Vi gleder oss til å høre fra deg.