Gulvlakk med farge

Gulvlakk med farge

Skal du ha en gulvlakk med farge er det først viktig å finne ut om du behøver en- komponent eller to-komponent lakker. Merk at sistnevnte er den sterkeste av de to.
Her til lands kan man fortsatt kjøpe syreherdet gulvlakk med farge som inneholder det kreftfremkallende stoffet formaldehyd, og da blir neste beslutning om hvorvidt du ønsker vannbasert eller løsemiddelbasert lakk. Dersom du har et hvitt gulv anbefales det ikke å bruke oljelakk da resultatet ikke blir særlig pent. Vær også oppmerksom på at oljelakk har en lei tendens til å gulne etter bare kort tid.

Bevaring av miljøet har blitt en verdi som Chimiver bestreber seg på å bidra til. Ved å investere i egen forskningsavdeling der målet ikke kun er bedre og mer holdbare produkter, men også å gjøre gulvbehandling mer miljøvennlig. Gjennom samarbeid med våre internasjonale partnere og råvareleverandører, samt store investeringer i forskning er vi i dag stolte over å ha oppnådd en bærekraftig produksjon.

En fordel med å bruke gulvlakk med farge er at vedlikeholdet er uhyre enkelt. Det eneste du skal gjøre er å vaske gulvet med Velurex og deretter påføre Velurex Freshen Up med en mopp eller lignende. Freshen Up er en slags lakk som beskytter gulvet. Flere offentlige bygninger bruker i dag dette systemet og gjør dermed store besparelser i sitt vedlikeholdsbudsjett.

Det viktigste når man skal påføre gulvlakk med farge er at grunnarbeidet er gjort riktig. Dårlig utført arbeid gir et dårlig resultat, uansett hvor gode produkter du bruker. Gulvsliping krever profesjonelt utstyr og kompetanse.

Har du spørsmål om gulvlakk med farge eller noen av våre andre produkter er det bare å ta kontakt via skjemaet her på våre nettsider. Vi tar alle henvendelser seriøst og svarer så hurtig vi kan.