Chimiver Gulvlim

Chimiver gulvlim

Skal du legge hellimt gulv er det avgjørende med riktig gulvlim. Chimiver har levert produkter innen trebehandling av høy kvalitet til profesjonelle aktører over hele kloden. Kun med riktig behandling og de rette produkter vil ditt tregulv se bra ut og være holdbart over tid.

Dersom du velger gulvlim fra Chimiver til ditt hellimte gulv, vil du oppleve mindre trommelyd enn for eksempel på svømmende tregulv, selv om noe trommelyd må regnes med. Når man skal påføre gulvlim bruker man alltid et spatel for å fordele limet jevnt over baksidens flate. Som med alt annet håndverk er det helt avgjørende at grunnarbeidet er av god kvalitet. Er det ikke gjort ordentlig blir sluttresultatet dårlig uansett om du bruker markedets beste gulvlim og gulvlakk.

Chimiver har en egen forskningsavdeling der våre vitenskapsfolk kontinuerlig arbeider med å utvikle nye, bedre og mer miljøvennlige produkter. Gjennom store investeringer i helautomatiserte anlegg med nøye kontroll over hele prosessen har vi klart å utvikle gulvlim og andre produkter som bidrar til å gjøre en betydelig forskjell for det endelige resultatet.

Med vår Adesiver Elastic gulvlim får du et en-komponent lim som er basert på MS- teknologi. Dette er et lim som kan brukes på alle typer tradisjonelle og prefabrikerte tregulv, samt egnede undergulv. Adesiver Elastic gulvlim har en meget god elastisitet som varer over tid og oppfyller alle krav til sertifisering av LEED-protokollen.

Dersom du har spørsmål om våre produkter som ikke besvares her på våre nettsider, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via kontaktskjemaet.