Behandle tregulv riktig

Behandle tregulv riktig

Når man skal behandle tregulv riktig er det flere faktorer man skal ha i bakhodet. Først og fremst er det nødvendig at grunnarbeidet er gjort ordentlig, hvis ikke kan du forvente et elendig resultat uansett hvor fantastiske produkter du påfører.

Enten du har et gulv som er lakkert eller oljet, har vi miljøvennlige vedlikeholdsprodukter som bidrar forlenget levetid for gulvet. Vi har utviklet en enkel metode for å behandle tregulv med lakk på en enkel måte. Vask først gulvet med Velurex og påfør deretter Velurex Freshen Up med en helt vanlig mopp. Sistnevnte er en slags light-versjon av lakk og kan derfor bidra til store besparelser i større bygninger med mye trafikk høyt behov for vedlikehold. Flere offentlige bygninger har allerede startet å bruke dette enkle og effektive systemet, noe som har spart det offentlige for store og unødvendige utgifter.

Når man skal behandle tregulv riktig og velge mellom lakk eller olje, skal man alltid huske på at olje på gulvet behøver mye mer vedlikehold enn et lakkert gulv.

Chimiver er global leverandør av gulvbehandling for profesjonelle. Det betyr at våre produkter må holde den aller høyeste kvalitet, ellers vil de profesjonelle som kan behandle et tregulv slutte å bruke dem. Ved å investere tungt i egen forskningsavdeling har vi klart å utvikle produkter som ikke bare bidrar til bedre resultater for våre kunder, men som også er mer miljøvennlige.

For å behandle tregulv på den riktige måten, kreves de aller beste produkter. Har du spørsmål om vårt produktutvalg eller annet, er det bare å ta i bruk vårt kontaktskjema her på nettsiden.